tiistai 28. helmikuuta 2017

Lohjan Teatteri haastaa #munteatteri -kampanjaan kaikki ystävänsä ja tuttavansa!



Maaliskuu on teatterikuu

#munteatteri-kampanja sosiaalisessa mediassa alkaa   



Lohjan Teatteri on mukana #munteatteri-somekampanjassa, joka järjestetään 1.-31.3.2017 nyt toista kertaa.
Viime vuonna kampanjaan osallistui 80 teatteria ja se innoitti tuhansia katsojia jakamaan teatterikokemuksiaan. Myös Lohjan Teatteri oli mukana viime vuonna.

Teatteri on taidelaji, joka koskettaa meistä useimpia. Suomessa on noin 200 ammattimaisesti toimivaa teatteria, ryhmää tai kollektiivia. Harrastajateattereita lasketaan olevan 700. Ensi-iltoja on kesät talvet liki tuhat joka vuosi. Elävästä taiteesta nauttii vuosittain neljä miljoonaa ihmistä.


Lohjan Teatteri haastaa Vihdin Teatterin ja Lohjan kaikki paikalliset teatterit #munteatteri-kampanjaan! Täältä löydät ilmoittautumislinkin http://www.tinfo.fi/munteatteri

Lohjan Teatteri haastaa myös kaikki näyttelijänsä, uudet ja vanha, lapset, nuoret ja iäkkäät, Lohjan Harrastajanäyttelijät ry:n jäsenet sekä Lohjan Teatterin ryhmänvetäjät ja kaikki katsojat mukaan kertomaan oman kokemuksensa liittyen Lohjan Teatteriin.
Voit linkittää kokemuksesi teatterin Facebook-sivulle, https://www.facebook.com/Lohjan-Teatteri-virallinen-sivusto-383578058407289/, voit myös twiitata tai laittaa kuvan instagrammiin, kunhan muistat merkitä aineistosi: #munteatteri #LohjanTeatteri
Ei tiedä vaikka saisit yllätyspalkintona liput Hiidenkartanan arvoitus fantasiamusikaaliin, jonka ensi-ilta on 1.4. heti somekampanjan jälkeen.



Lohjan Teatterin puolesta
#lohjanteatteri on #munteatteri
Inkeri Paananen
teatterin sihteeri


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Hei! Jätä kommenttisi (risuja, ruusuja, terveisiä) Lohjan Teatterille!