maanantai 23. tammikuuta 2017

Avoin liitto kuvia

 
Dario Fon ja Franca Ramen kirjoittama Avoin liitto on viimeistelyjä valmis yleisölle. Sen ohjaa Aivar Andrejev. Ensi-ilta on lauantaina 28.1.2017 teatterin kahviossa, jonne on rakennettu 55 paikkainen katsomo. Esityksessä on myös väliaika.
Liput ovat menneet jo ennen ensi-iltaa niin hyvin, että päätimme jo nyt kahdesta lisäesityksestä. Ne ovat la 25.2. klo 15 ja to 9.3. klo 19.
Kuvissa näyttelijät Minna Hakala ja Niko T Mikkonen.
 

 


 

2 kommenttia:

  1. Voi ei....onko todella niin että Avoin liittoa ei enään esitetä ????? Esitys on mennyt aivan huomaamatta ohi. Olemme Kirkkonummelta,Espoosta ja Helsingistä ja käymme teidän luona katsomassa esityksiänne jotka ovat kerrassaan erinomaisia ! Vielä kerran, please �� T. Kimi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei, Kimi, Pahoitteluni, ettette päässeet katsomaan Avoin liitto esitystä. Meidän pienellä henkilökunnalla ei kuitenkaan pysty pyörittämään useampia näytöksiä. Puvustajamme hoitaa myös kahviota ja lavastajamme valoajoja, joten seuraava esitys ei valmistu ajoissa, jos he eivät voi irtaantua edellisestä. Suunnittelemme koko kauden syksy-kevät aina seuraavana keväänä ja liput tulevat syksyllä myyntiin. Joskus käy niin, että kaikki eivät mahdu näytöksiimme. Kahviossa olevat esitykset vetävät vähän väkeä, mutta myös varsinaisessa teatterisalissa esitykset ovat usein loppuun myytyjä. Joten valppaana seuraavaa kertaa varten. Jo kesäkuun aikana saamme syksyn tulevan näytelmän myyntiin.

      Poista

Hei! Jätä kommenttisi (risuja, ruusuja, terveisiä) Lohjan Teatterille!